Vergoedingen

TARIEVEN

Als haptotherapeut sta ik klaar om je te begeleiden. Mijn sessies variëren in duur van 45 tot 60 minuten, en ik hanteer een tarief van €90,- per sessie. Dit kan na de sessie per pin voldaan worden. Afspraken die meer dan 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden niet in rekening gebracht.

Mijn praktijk is geopend op maandagochtend, dinsdagochtend, donderdag en vrijdagochtend. Je kunt voor deze dagen een afspraak maken. Dit kan uitsluitend telefonisch. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 0548-788578.

Voor eventuele vragen of extra informatie, kun je gebruikmaken van het contactformulier op mijn website.

 


830
"Liefdevolle begeleiding in elke sessie" - Janet
"Zorgzaam en doortastend, altijd een stap vooruit." - Bert
"Creatieve aanpak die echt werkt" - Linda
1 2 3
835

VERGOEDINGEN

Wist je dat de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijke vergoeding bieden voor haptotherapie? Dit betekent dat je tot €40,- per dag vergoed kan krijgen.

Een verwijzing van een arts of specialist is niet vereist, want haptotherapie valt onder de directe toegankelijkheid. Dit betekent dat je direct contact kunt opnemen met mijn praktijk om een afspraak te maken. Omdat ik als GZ-Haptotherapeut in het Kwaliteitsregister sta, oftewel lid ben van de Vereniging Van Haptotherapeuten VVH, kom je in aanmerking voor vergoeding.

Ik raad je aan om je zorgverzekeraar te raadplegen om de specifieke details van je vergoeding te achterhalen. Wil je meer weten over vergoedingen voor haptotherapie? Bekijk de algemene informatie op vergoeding-haptotherapie-2023.